Caliph Buskers

Untuk yang mengikuti perkembangan Anugerah Juara Lagu ke-29 yang berakhir dengan “Apa Khabar” muncul juara baru-baru ini, pasti tidak asing lagi dengan nama Caliph Buskers ini.

Malah trending #caliphbuskers melonjak naik melebihi penaja utama #quputeh oleh #datinvida.

Tang part qu puteh barulah puteh tu, gua taknak masuk campur, ckuplah orang lain dah kutuk dia bagi pihak gua. Hahahaha

Tang part amik Caliph Buskers untuk featuring dengan Mojo pada pentas akhir, gua kira satu idea yang sangat brilliant, which is menutup terus beberapa spekulasi yang timbul sebelum malam anugerah berprestij itu.

Kadang kadang gua rasa bro Edry Abdul Halim ni bukan saje hensem, tapi otak berisi. Overall, satu persembahan yang cukup baik, yang gua rasa patut menang jadi juara. Tapi juri juri lebih suke #apakhabar nak buat macam mana. An an an?

image
Ini antara screenshot daripada akaun sosial bro edry

Nampak cm biasa biasa aje kan. But wait till u watch their performance. Huyoo. Kepada yang tak sempat tengok live pada malam AJL tu, ape susah, you tube ada bhai.. Kasi ulang tayang 40 kali pun apa ada hal.

image
Untuk yang ke berapa kali entah aku replay performance diorang malam tu, and yet, i am still impress.

Kehadiran dan kemunculan diorang telah banyak buka mata banyak pihak. Terang terang tuhan tegur. Tegur sapa? Semua lah. Semua patut ambil pengajaran. Jangan ingat artis je bergelumang dosa. Kita ni confirm suci ke?? — wahh pedas ayat cik kiah arini–

Teruskan berjuang sahabat2. Teruskan buat sesuatu untuk dunia kecil kita ni. Jangan putus asa. Rahmat Allah swt itu Maha Luas.

Jangan rasa kurang bila kita tak cukup. Jangan rasa lebih bila kita ada.

Advertisements

5 thoughts on “Caliph Buskers

Add yours

  1. Amoxil With Grapefriut Juice Cialis Generico Prezzo Piu Basso Deltasone Side Effects [url=http://cthosts.net]cialis 5 mg[/url] Pediatric Zithromax Dose Cialis Viagra Farmacia Cialis Tratamiento Diario Pharmacy 2u Prozac [url=http://sildenaf50.com]viagra[/url] Comparaison Viagra Tadalafil Levitra Amoxicilline Gonorrhee Amoxicillin To Treat Acne

    Like

  2. Comprar Cialis En Vina Del Mar On Line Pharmacy Viagra Cialis Verschreiben Lassen [url=http://66pills.com]viagra[/url] Erfahrungsbericht Viagra 100 Syphilis And Amoxicillin 1g Cialis Y Aspirina Body Building Forum Clomid [url=http://nefoc.com]propecia varato[/url] Kamagra Pharmacie Acheter Alli Suisse [url=http://cialusa.com]cialis[/url] Cialis Ricetta Rossa Online Pharmacy Canada Viagra Bestellung Predisone Pills For Sale From Canada Finasteride 58 Pharmacy Rx One [url=http://6drugs.com]generic 5mg cialis best price[/url] Propecia En Ligne Avis Levitra Generic Lowest Prices Buy now isotretinoin claravis [url=http://abtsam.com]viagra online pharmacy[/url] Usato Levitra 10 Mg Viagra 130mg Generic Duramale Vs Priligy Effetti Cialis 5 Mg [url=http://viaaorder.com]viagra[/url] Ponstel Diflcan Cheap Amoxicillin Chlamydia Pid

    Like

  3. Global Pharmacy Canada Legitimate Viagra Kamagra 100 [url=http://vhsfp.com]viagra online[/url] Rxmeds Hub Best Online Penicillin Viagra 35 Anni [url=http://brandcial.com]cialis price[/url] Blepharitis Keflex Or Minocyline

    Like

  4. Does Keflex Work Against Mrsa Kamagra Carrefour Buy Brand Viagra Us [url=http://cialibuy.com]cialis 20mg for sale[/url] Viagra Rezeptfrei Berlin Cialis In Danemark Kaufen Propecia Virginia [url=http://cialiorder.com]buy cialis online[/url] Vipps Certified Pharmacy Coumadine Buy Online Costo Levitra In Farmacia

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: