Aku, dan Wedding Cake

Haritu sembang2 kat kedai pasal kawen. Tuan kedai ngn tukang masak pun join skli. Pakat tembak2 sape nak kawen dlu. Tiba2 aku cakap….

“Aku kawen xnk buat meriah2, doa slmt cukup, takde pelamin takpe janji kek mesti banyak…kek dua tingkat tu nak 30 bijik”

Semua terbeliak mata..😱😱😱..”ko nak buat apa kek banyak2? Kata xnk grand tp kek mcm grand2 je.. kalah artis. Artis pun sebijik yg 5 tingkat tu je”

Ak jawab la…”sebab masa aku kecik2 dlu, bila g kenduri teringin nak makan kek pengantin. Tp x dpt..diorg pamerkan je kat tengah2 rumah. Kita ni telan liur je tgk kek warne warni. So majlis ak nanti ak xnk bdk2 yg dtg tu rasa mcm mana aku rasa. Ak tempah kek bnyk2, org dtg sapa nak makan, potong je. Kek utk dimakan, bukan buat hiasan bg org terliur tp x bg kat org pun. Itu kejam namanya”

Then semua terdiam buat muka insaf. Aku dah kata aku ni saluran astro oasis. Yg astro ceria dgn astro ria tu mati kata x tau nak cakap apa dah hahahaaha

Tapi ni mmg niat aku. Tgk la…itu pun kalau kawen. Kalau x kawen xde lah hahahahaha

mcm ni haaa hehe
Advertisements

6 thoughts on “Aku, dan Wedding Cake

Add yours

  1. Cialis Tabletas Precio [url=http://cheapvia25mg.com]viagra[/url] Viagra Valor Acheter Amoxicillin Pilule Nist Prescrire [url=http://viaabuy.com]viagra online pharmacy[/url] Cialis 20mg Mail Order Mex Meds Levitra Kaufen Berlin [url=http://buylevi.com]levitra 40 mga for sale mexico beach[/url] Buy Synthroid Mexico Side Effects Of Cephalexin 500mg

    Like

  2. Order Levitra Without A Prescription Xenical Direct Viagra Online Paypal [url=http://cheapciali.com]cialis[/url] Will Amoxicillin Hurt Pets Propecia Pas Cher Canada

    Like

  3. Propecia Barata Prezzo Kamagra In Belgio Paxil Canada Pharmacy No Perscription [url=http://aaost.com]cialis 5 mg[/url] Legally Buy Pain Pills cheapest accutane 40 mg Viagra Ratiopharm Kaufen [url=http://6drugs.com]cialis prices[/url] Viagra Verona Foros Cialis Sin Receta Pillule Alli Shop Cialis En Promocion Propecia Vellus [url=http://elc4sa.com]viagra[/url] Sivacracy Amoxil Net Cialis 20mg Prix Pharmacie

    Like

  4. Amoxicillin Vs Cephalexin discount isotretinoin best buy no prescription needed store Nebraska Viagra Cialis Comparazione [url=http://adrugo.com]п»їcialis[/url] Vente De Cialis Viagra Aumenta Dimensioni [url=http://exdrugs.com]viagra[/url] Cialis Comprar Sevilla Purple Pharmacy Algodones Mexico [url=http://buycheapciall.com]generic cialis canada[/url] Zithromax Urinary Tract Infection Discount For Plavix Acquistare Kamagra A Buon Mercato [url=http://ciali20mg.com]canadian cialis[/url] Buy Atarax No Rx Fast Shipping Baclofen Pas Cher En France Amoxicillin Allergic Reactions For Dogs Buy 5mg Cialis Online Cialis 5 Mg Pvp Torem 10 Online [url=http://buygenericvia.com]viagra[/url] Comprar Cialis Natural

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: