Ucapan Raya Cik Siti 2017

Masih belum habis cerita raya 2017 hehe. tahun ni even tak dapat sambut kat kampung, dpt juga ucapan2 raya dr kawan2. ni nak kongsi yg special sikit (bukan boifren) special sbb dtg dari jauh ni

 

ini Imad. daripada Turki. such a good and handsome boy. selalu share gambar dia and his mom n sister. seronok dpt tgk culture org lain. hari ini dia share ucapan raya untuk kite hehe

Screenshot_2017-06-26-04-50-09-361
ini kawan dari turki. best jugak kan skali skala nama kita naik mcm ni. walaupun sekadar sketch2 ayam, tp nilai friendship tu yg kita ambil kira. thanks buddy. oh ya, this is from Turki.
close up….
ini ucapan balas. org dh berbudi, apa salah kita berbahasa kan. kan kita sesama muslim…

ini pulak Fadi. dia sekeluarga asal UAE tapi sekarang dan 20 tahun menetap di Canada. baik orgnya. rajin hantar gambar suasana canada yg sgt cantik tu. bikin jealous iols je hihi. hopefully one day boleh airbnb kat rumah diorg

img-20170627-wa0000.jpeg
ini pulak ucapan aku buat utk kawan drp UAE tp now menetap kat Canada. Mr Fadi nama dia
dan dia balas dlm bentuk animax..kad digital lah kiranya haha

idk kalau korg boleh play or not the video. tp kalau x boleh play, dlm video tu just dia animated tulisan “eid mubarak, siti. from canada” itu je. simple yet memorable. thanks too buddy.

nanti next post mungkin aku boleh kongsi mcm mana kita boleh dpt kawan drp luar negara. benda ni takes time dan memerlukan minat terhadap international relationship. minda kita akan terbuka lebih luas. out of the box. bg aku, aku mmg suka cultural exchange. tapi banyak juga kebanyakan nya scammers. nnt aku akan tulis jugak how to detect if your international friends is a scammer, and which one is genuine. lain kali lah ye, now dah penat hehe

 

love,

misscosmics

6 thoughts on “Ucapan Raya Cik Siti 2017

Add yours

  1. No Perscription Need Paxil Fast Tablet Lasix Buy Cipro [url=http://buyviaa.com]viagra[/url] Cialis E Cibo Buying Xenical Online 502 Cytotec Venta Online Usa [url=http://buysildenaf.com]viagra[/url] Costo Cialis 20 Mg Achat Baclofen 10mg Cialis 1 To 3 Day Delivery Efficacite Viagra Cialis [url=http://arealot.com]buy zoloft[/url] Buy Cheap Celebrex Online Levitra Prix Pharmacie Viagra Birth Control And Amoxicillin Priligy Indicaciones [url=http://cialiorder.com]cialis 5mg[/url] Levitra Italia Pillole Buy Prevacid Bulk Best Price On Viagra 100mg Viagra 100mg Viagra Pa Nett I Sverige Pharmacyrxone [url=http://adrugo.com]cialis without prescription[/url] Viagra 85 Ans Frontal Baldness Propecia Medication Acquistare Kamagra Germania Priligy Eli Lilly [url=http://purchasecial.com]cialis no prescription[/url] Propecia Work On The Temples

    Like

  2. cheap isotretinoin accutane with free shipping Viagra Wirkung Cialis [url=http://cialvia.com]online cialis[/url] Finasteride Usa Price Quick Shipping Viagra Per Auto Free Shipping Levaquin Medicine Online Overseas Atazanavir Where To Buy Tadalis Sx Soft Line Worldwide Free Shipping Hydrochlorothiazide In Germany Tablets Low Price [url=http://ordercheapvia.com]viagra[/url] Cialis Levitra Farmacias

    Like

  3. Zithromax Active Ingredient Cialis Y Foro [url=http://sildenaf100.com]viagra[/url] Buy Cheap Viagra Online Viagra For Sale In Ireland Comprar Cialis Uso Diario Cialis Prix En Pharmacie En France [url=http://bpdrugs.com]cheapest cialis 20mg[/url] Prix Du Levitra Effets Secondaires Viagra En Sevilla Achat De Clomid Viagra 8 Mg Dutasteride Tablets [url=http://cheapvia25mg.com]viagra online prescription[/url] Combining Metronidazole And Amoxicillin Viagra Online Pharmacy India Canada Pharmacy Drugs Acquistare Kamagra Pfizer Francia [url=http://clanar.com]buy viagra[/url] Propecia How Long For Results

    Like

  4. Buy Gonorrhea Treatment Online Vente Viagra Livraison Rapide Le Viagra Est Il Efficace [url=http://brandciali.com]cialis overnight shipping from usa[/url] Online Drugstore Usa.C Propecia Ricrescita Versandapotheke Viagra Generika Viagra Dosierung Nebenwirkungen Missed Doses Of Amoxicillin [url=http://viaapill.com]viagra[/url] Cialis 20mg Prix En Pharmacie Meridia Weight Loss Online Buying Trouver Cialis Pas Cher Paris Allergic Reaction To Amoxicillin [url=http://oc-35.com]buy generic propecia uk[/url] Zithromax Interactions Cialis Vendita In Farmacia Acheter Du Cialis Au Maroc Propecia Prescription [url=http://priliorder.com]dapoxetine[/url] Cialis Alcolici

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: