Apa Perlu Anda Buat Jika Pasangan Start Mengabaikan Anda?

blur carefree cute feelings
Photo by Pixabay on Pexels.com

 

Tiba masa untuk slot soal jawab. Jawapan kepada setiap soalan anda adalah berdasarkan pandangan peribadi secara general yang dapat saya bagi.

Soalan 1: Saya kelihatan macam dalam relationship, tapi sebenarnya tidak. kami buat semua perkara yang setiap pasangan bercinta buat, tapi dia terus terang cakap dengan saya dia tak mau ada girlfriend. dia takmau komitmen. tapi dia layan saya seperti seorang girlfriend. apa perlu saya buat? — Piqa

Jawapan untuk Soalan 1: Bagi Mek, Mek rasa that guy is taking you for granted Piqa. Tell him upfront now you want a boyfriend not a kekasih gelap, dan kalau dia tak mau jadi boifren Piqa, go and look for some one else who does.

kalau dia tak mau upgrade korang punya relationship, look up a guy who adores you. he’s out there somewhere and will be able to make you feel so much more special.

 

man and woman hugging each other
Photo by Jennifer Murray on Pexels.com

 

Soalan 2: What if he likes me and wants me, but is not in love? — Makcik Salmah

Jawapan untuk Soalan 2: Mek bukan apa, Mek dah pernah tgk there’s a lot of people in long relationship with partners they don’t love, but that doesn’s sound all attractive. Why settle for a partner who doesn’t love you?

photo of teddy bears sitting on wood
Photo by Acharaporn Kamornboonyarush on Pexels.com

 

Soalan 3: Mek, apa perlu saya buat if my partner ignores me? — Farhana

Jawapan untuk Soalan 3: get dressed up and smile, and try engaging him in an evening of fun, dinner, movies, etc. if he is still ignoring you, ajak dia duduk berbincang apa yang tak kena, tell him what you feel. ingat, berbincang, bukan mengamuk tak tentu pasal. kadang dia pun maybe ada masalah lain tengah fikir hal kerja ke atau hal family yang dia malu nak cerita.

kalau lepas buat semua tu dia masih lagi abaikan Farhana, Mek suggest engko cari je la orang lain weh. tinggal aje la dia tu. bukan jodoh lettew. chill.

9 thoughts on “Apa Perlu Anda Buat Jika Pasangan Start Mengabaikan Anda?

Add yours

  1. https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://articlesbaseblog.wordpress.com/2018/04/17/dowiedz-sie-jak-poderwac-dziewczyne/ https://articlesbaseblog.wordpress.com/2018/04/17/dowiedz-sie-jak-poderwac-dziewczyne/ https://articlesbaseblog.wordpress.com/2018/04/17/dowiedz-sie-jak-poderwac-dziewczyne/ We were
    3000 miles from home when my heart quit well
    as over 50% of computer died and scarred over, in other words cannot pump ever again. Unfortunately, the
    Go Cart Track had to be closed to make means for these developments.

    My father had a lot he might have taught me but he refused to go to certainly one of my
    shows being an adult and teen.
    https://Buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/

    Like

  2. Take Viagra Soft Tabs Cialis Preise Holland [url=http://durazy.com]viagra prescription[/url] Prix Viagra Generique Where Can I Buy Levaquin With Free Shipping [url=http://tadalaf.com]online pharmacy[/url] 1 Month Taking Propecia Propecia Espana Online Cialis Tadalafil 50mg Non Prescription Tretinoin Cream Ist Viagra Verschreibungspflichtig [url=http://tadalaf20mg.com]cheap cialis[/url] Viagra Forum Pfizer Buy Now Isotretinoin For Sale Stendra On Line [url=http://brandcial.com]cheap cialis online[/url] Can I Drink Alcohol With Cephalexin Amoxicillin Mexico Comprar Cialis Zaragoza Zithromax Pneumonia Kids [url=http://clanar.com]viagra online[/url] Daily Dose Of B12 For Men Arjuna

    Like

  3. Amoxicillin And Dairy Products Tab Dutasteride 0.5mg Next Day On Line Amex Accepted Come Acquistare Viagra Online [url=http://cialcheap.com]cialis overnight shipping from usa[/url] discount accutane Cialis Dosi Consigliate Viagra Seriose Anbieter Stendra 200 Mg Cheap [url=http://orderlevi.com]generic levitra 20mg[/url] generic isotretinoin skin health low price Livraison Cialis En 24 Heures Viagra Para Las Mujeres [url=http://getpharmacyonline.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Cialis One Day Terapia Cephalexin Synonym Vigra On Line Levitra Eu Versand Rezeptfrei Viagra For Cheap [url=http://truthaboutstaininggrid.com][/url] Cephalexin Side Effects Diabetes Buy Kamagra Oral Jelly Australia Bladder Infection And Amoxicillin

    Like

  4. Buy Gabapentin On Line How Much Is Zithromax Levitra Generic Safe [url=http://mpphr.com]priligy france[/url] Levitra Online Shop Viagra Site Belge Le Viagra Levitra [url=http://demalan.com]viagra[/url] Forum Cialis En Ligne Generic Isotretinoin Pills Best Website Cheapeast Saturday Delivery Dosage Dog Uti Keflex Acheter Du Levitra Canada Pharmacy Euro Med [url=http://kamagpills.com][/url] Mail Order Finasteride Mastercard

    Like

  5. Acheter Cialis Ligne Belgique Deltasone Over The Counter What Will Outdated Cephalexin Do [url=http://buycial.com]cialis 40 mg[/url] Canadian Online Drugstore Worldwide Macrobid Medicine Overnight Shipping Cheap [url=http://sildenaf75.com]viagra[/url] Cialis Dudas Tarif Levitra [url=http://rxbill6.com]levitra plus[/url] Preise Cialis Angebote Viagra Generica Baratas

    Like

Leave a Reply to JeaExorse Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: