[Kesihatan] Bekam Darah untuk Rawat Migraine

6 cup..3 kali suctions

Step 1.
Letak suction cup. Sucks. Dah timbul kesan bulat tu, letak alcohol, cucuk jarum 10kali. Sucks lagi. Buat dr cup satu sampai cup 6.

Second round.
Ulang step 1

Third round.
Ulang lagi step 1

Aku tanya, ‘ustazah, kenapa ulang sampai 3 kali?’
Ustazah jawab, kerana sy cuba buat sebaik mungkin, bekam ni perubatan sunnah, dan 3 kali juga sunnah.

Aku tanya lagi, ‘ooo biasa tgk kawan2 kat fb ke kat video ke, depa cucuk sekali je then biar cup tu penuh’
Ustazah jawab, ‘oh tak, sy kat sini buat 3 kali, sekali cucuk 10 jarum, so total 30 lubang utk setiap suction cup. Kita memang nak keluarkan darah kotor, tp kita xmau paksa darah tu keluar dari cuma 5@10 lubang then biar pembuluh darah dpt pessure yg tinggi. Kesannya nanti pesakit akan mudah pening atau pengsan’

Aku buat berdua ngn mak. So masa turn mak tu aku dpt tgk la jarum pun lps guna dia dispose. Utk pesakit baru, guna jarum baru.

Ini pic masa step 1. Lps y mak aku lari. Mabuk darah katanya. Cissss..aku nk suh dia amik pic darah aku yg mcm jelly tu..๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’dengan wrna pekat kehitaman.๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช (Migraine)

Aku ulang balik, mula2 buat mmg sakit..tgh buat pun sakit .mayve aku x biasa. Lepas buat rasa ringan badan tp pening sikit. Dlm 10minit, rasa lega ya amat badan.

Aku punya darah, pekat dan berjelly. Mmg ada masalah migraine

Mak aku darah bekam dia merah cerah dan cair. Tanda banyak asid urik dlm badan

Ustazah tambah lg, dia pernah buat bekam darah yg keluar berbau busuk dan merah kehijauan, tanda ada gangguan makhluk lain samaada menumpang atau disihir kerana ‘mereka’ ini akan duduk dlm saluran darah

Ada jua kes2 lain buat bekam atas pesakit kencing manis, darah mereka berbau hanyir…

Satu pengalaman yg seronok. Aku suggestkan semua try at least sekali utk rasa pengalaman ni. Utk kes aku sbb aku heavy migraine (since 16 tahun) so aku kena buat sebulan sekali, smpai darah yg keluar tu normal, warna merah biasa dan tidak beku)

Nak buat jgn pergi sebarangan tempat, pastikan mereka mengamalkan standard kebersihan dr segi jarum, cup, glove, dan disinfectant. Yg penting diiktiraf dan bertauliah.

Yg sy buat ni dengan Ustazah Rohaya
Felda Keratong 4
Bandar Tun Razak
Pahang

Advertisements

4 thoughts on “[Kesihatan] Bekam Darah untuk Rawat Migraine

Add yours

  1. Viagra Without Prescription. Viagra Hombre Buy Kamagra Eu [url=http://rxbill7.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Cialis Und Seine Wirkung Cephalexin Penicillin Allergy Viagra Kaufen Erfahrung Saturn Cialis Levitra Cialis E Cuore Cheap Valtrex Uk [url=http://viacheap.com]buy viagra[/url] Cialis Or Viagra Cialis Impressioni [url=http://viaaorder.com]viagra[/url] Priligy Venta En Ecuador Best Online Pharmacy For Generic Viagra Use Propecia Finasteride [url=http://antabusefast.com]antabuse without scrip discount[/url] Philippine Pharmacy Online Inc

    Like

  2. Viagra Prix Pharmacie Paris En Dijon Stomach Upset With Amoxicillin Buy Cheap Doxycycline In Usa [url=http://ordercheapvia.com]viagra prescription[/url] Gentipress Viagra Controindicazioni Le Viagra Sur Ordonnance Amoxicillin Dosage For Dogs 40 Pounds What Makes Viagra Work Levitra Prostatite Comprar Viagra Cialis Foro [url=http://bakgol.com]viagra generique[/url] Levitra Effetti Collaterali Farmacia Equivalent Cialis Pour Femme Propecia Abdominales Cialis No Rx [url=http://cure-rx.com]cialis 5 mg[/url] Ebay Precio De La Ciales Cialis 20mg Original Cialis En Belgique

    Like

  3. Secure Ordering Pyridium Internet Shop Generic Hydrochlorothiazide Website Cash Delivery [url=http://drugsor.com]best price on levitra[/url] Canadian Pharmacy Antibotics Viagra A Los 20 Anos Does Generic Viagra Really Work Generic Cialis 20mg France China Pharmacy Online [url=http://vhsfp.com]viagra[/url] Amoxicillin Gg 250 848 Cialis Generika Online Levitra Vendita Farmacia Kamagra En Ligne Orleans [url=http://cialibuy.com]viagra vs cialis[/url] Brand Name Viagra In Usa Gpchealth Address In Canada Cialis Generico Sito Affidabile Generique Du Tadalis Sx Soft [url=http://elc4sa.com]viagra[/url] Levitra Ou Acheter Pharmacokinetics For Amoxicillin Kamagra Ahumada Amoxicillin Elixir Cialis Avec Dapoxetine [url=http://orderciali.com]cialis vs viagra[/url] Cheap Kamagra Uk Reviews Viagra 8000mg

    Like

  4. Buy Generic Progesterone Best Website With Free Shipping [url=http://mailordervia.com]online pharmacy[/url] Le Cialis Viagra Gel Kamagra Fast Sildenafil100mg Cialis Levitra Generika Quand Le Cialis Ne Fait Plus Rien [url=http://6drugs.com]cialis 5 mg best price usa[/url] Amoxil Pediatrique Gouttes Acheter Z Pack Generic Zithromax Online Cialis Officiel [url=http://rxbill8.com]cialis[/url] Amoxicilina Cod Accepted Cialis For Sale In Phoenix Stomach Upset With Amoxicillin Levitra Generika 20mg Preisvergleich [url=http://orderlevi.com]generic levitra 40 mg[/url] Acquisto Viagra Con Postepay Albendazole Without A Prescription Propecia Front Scalp [url=http://ciali5mg.com]cialis[/url] Online Provera Get Pills With Free Shipping Store Cialis Generique Existe T Il Cialis Generico Con Postepay Purchase Plavix Canada Viagra Kaufen In Der Schweiz [url=http://leviplus.com]cheapest levitra[/url] Super Viagra Online

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: