Pemandu Grab Encik Irfan HR-V Putih

Untuk yang sepanjang 8 tahun dalam hidup nya hanya memandu viva, kalau naik kereta kakak atau kawan pun, myvi…. Seronok sgt sekali sekala jd mem besar dlm HR-V

Aku: cik, lawanya kereta buat grab?

Dia: ini je kereta sy ada. Bole la. Lgpun full time dah. Baru berenti keje.

Aku: whoaaa..mcm ni punya kereta, kalau sy mmg syg nak buat lasak hari2

Mana la tau kan, ini kereta paling cikai kat rumah dia. Tah2 ada merc, bmw atau aston martin. Stakat honda apa la sgt. Phewww. Rezeki org kan. Smoga makin bertambah rezeki dia. Baik driver ni. Hntr smp lobby rumah. Biasa driver lain benti kat guardhouse jek.

Terima kasih encik Grab. This is why people choose grab over Taxi. It’s time to change. Zaman lindung melindung, cover mengcover dah tamat baik utk kakitangan awam atau pempelopori industri pengangkutan.

Sekarang zaman siapa lambat ketinggalan, siapa salah akan cepat terhukum, siap cuba main tipu takkan bertahan lama. Sekaranf zaman siapa buat lebih dia dapat lebih, siapa usaha cara baik akan betahan, siapa guna kabel guna pintu belakang, takkan bertahan lama. Sekarang dunia transparent. Si tukang kabel pun takut nak bagi kabel lebih2 sebab nama mereka akan terpampang.

Untuk pacik2 teksi, i know dunia sekarang kejam utk golongan tua seperti anda. Yang masih perlu bekerja. Mak2 bapak2 yg ada tanah bersenang lenang dah aman di kampung pacik2 masih memandu mencari rezeki.

Kdg kita faham, mmg penat drive lama2 tp kalau x drive x dapat hasil. Kalau x menipu meter nanti kena kerah tenaga 2 kali ganda. Tp seperti yang sy bgtau di atas tadi, sekarang memang zaman tiada belas kasihan. Walaupun untuk golongan muda seperti saya.

Anyhow,

All the best to all civilian who are struggling in this metro city. I deeply understand coz I’m struggling too 😑😑

Advertisements

5 thoughts on “Pemandu Grab Encik Irfan HR-V Putih

Add yours

  1. Discount Secure Ordering Cheapeast Provera Store Priligy Costo Acquistare Levitra 10 Mg [url=http://rxbill7.com]cialis generic[/url] Ashwagandha Viagra For Sale Malaysia Super Kamagra Gunstig Prices Cialis Walmart Online Meds Venta De Viagra Y Cialis [url=http://adrugo.com]cialis[/url] Atomoxetine Online Erboristeria Viagra 100mg Come Comprare Cialis On Line [url=http://kamagpills.com][/url] Viagra Und Alkohol Efectos De La Viagra En Jovenes No Pain Tooth Infection Nead Amoxicillin Pfizer Viagra Pills London [url=http://cialonlineno.com]canadian pharmacy cialis[/url] Amoxil Chat Non Prescription Cialis Canada Pillole Cialis Propecia Grupos Sanguineos [url=http://brandciali.com]cialis price[/url] Acheter Du Levitra En Ligne Viagra Orders Online Free Shipping Direct Levaquin Worldwide Viagra 100mg Angebot Comprar Viagra Con Paypal Acyclovir No Script [url=http://sildenafdosage.com]viagra[/url] Prix Du Lioresal Propecia E Fecundacion In Vitro

    Like

  2. Acide Clavulanique Biogaran Enfant Clomid Online Pharmacy Levitra 40mg [url=http://curerxfor.com]generic viagra[/url] Levitra Generico Dove Comprare Kamagra Usa Cialis 20 Mg Forum [url=http://cialibuy.com]canadian pharmacy cialis[/url] Quand Le Cialis Ne Fait Plus Rien Commande Cialis Generique What Is Generic Version Of Viagra

    Like

  3. Baclofene Pharmacie En Ligne On Line Bentyl [url=http://bpdrugs.com]order cialis online[/url] Std Online Pharmacy Shipping Worldwide Is Kamagra Good All Day Chemist Purchasing Amoxicilina Website Sont Amoxil [url=http://elc4sa.com]viagra[/url] Best Prices On Generic Viagra Amoxicillin Clavulanic Ta Syn Propecia Drug

    Like

  4. Viagra Blog [url=http://viapill.com]generic viagra[/url] Cialis Viagra Erfahrungsbericht Kamagra Kaufen Forum Buy Kamagra Cheap Farmaci Levitra Amoxicillin Abuse [url=http://bmpha.com]levitra prix en belgique[/url] Can You Get Levitra Cheap Cialis 10mg moins cher Zentel Medicine Visa With Free Shipping Viagra Dove Acquistare Best Overseas Pharmacy Cialis Presentaciones [url=http://sildenaf75mg.com]buy viagra[/url] Overseas Pharmacy Pure Taladafil Companies In Us Durer Plus Longtemps Au Lit Low Priced Cialis Amoxicilline Clavulanate De Potassium [url=http://buylevi.com]levitra online buying europe[/url] Cialic Best Price 5mg Canada Cialis Without Prescription Usa Buying Cialis On Line Safe Website Cialis Durar Mas [url=http://sildenafdosage.com]viagra[/url] Buy Tadalista Sildenafil Sales Propecia 20mg

    Like

  5. Buy Strattera Online [url=http://buycial.com]buy generic cialis[/url] Fastest Delivery Of Online Viagra Pharmacy Rx One Coupon Tamoxifen Bodybuilding Kamagra 100 Mg Oral Jelly [url=http://avdrug.com]20mg acheter levitra generique[/url] Cialis In Spanien Cialis 82 Alopecia Propecia

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: