Realiti Gay di Malaysia – V.1

Perkongsian daripada Facebook Pendosa Mencari

Peringatan yang bagus dik, abg setuju, abg sendiri pun pernah diusha, I am 40++ but look 30 dan muka pun macam budak boleh dimakan, bukan nak up diri tapi majoriti kalau tak kenal mmg tak percaya abg mmg dah 40++ sampaikan time di pejabat, masa orentasi bersama staff baru, diaorang layan abg macam kawan baru fresh grad macam depa, diaorang ingat abg ni staff baru macam diaorang padahal abg dah berbelas tahun dalam organisasi tu, cuma join orentasi staff baru tu sbb abg baru tukar jabatan, bila hari last abg declare abg usia berapa, terus depa terkejud, ingatkan 26 katanya, syukur dgn anugerah Allah SWT. Abg memang jaga penampilan terutama kulit muka sejak usia belasan tahun, even wife abg pun abg tolong jagakan, hahaha… Sorry terlari pula…

beberapa tahun lepas pernah diusha ketika makan direstoran sendirian otw balik kerja, oleh seorang pakcik bercucu 5, umur 65 tahun rasanya, anak 7, sempatlaa interview dia, katanya dia sebelum kahwin ada bf, dia dan bf dia masing2 decide nak kahwin bila tengok org lain kahwin, kahwin umur dalam 26 tahun macamtu, bayangkan masa tu umur dia 26 tahun, sekarang 65 tahun, rasanya tahun bila dia aktif gay, dan nak dijadikan cerita dia masih aktif dan sampai bercucu tetap cari lelaki yg suka daddy2 (bak kata kawan abg laa) utk puaskan nafsu, kat sini abg tak terkejud andai datuk korang pun ada masaalah minat sejenis, tapi dia cakap, in which buat abg terkejud, dia tak pernah cium bibir isteri dia sejak kahwin sebab geli dan bayangkan kalau umur dia sekarang 65 tahun, so berapa tahun?, abg ni jenis suka selongkar kan, abg tanya dia, ada nafsu tak dgn isteri, dia cakap dia pure gay, sebelum bersama isteri dia akan layan gay porn dulu atau bayangkan dia main dgn lelaki, dan terus bersama. Mengucap abg, sib baik abg dan dia borak dekat tempat publik. Tapi confiden pakcik tu amat tinggi bila dia tegur minta izin nak join meja abg yg masa tu tgh makan sendirian otw balik rumah dari tempat kerja. Bila habis borak abg minta diri. Dia cakap dia lama perhati abg, hahaha… Perhatilaa sangat.

Di negara kita yang penting org lelaki kita ni masih ramai ada iman dan Islam dalam diri, masih ramai yang takutkan azab Allah SWT sampai

Apa sekalipun just to tell… Abg terbaca komen sebelumni yg ada cakap majoriti gay adalah lelaki macho dan tak lembut, dan abg setuju sebab rata2 yg pernah usha abg cakap diaorang tak suka lelaki lembut sebab malu takut jatuh standard kalau main dgn lelaki lembut dan yang paling penting geli…

So kalau rasa nak hina yang majoriti golongan lembut sebagai gay tu, fikir dulu laa sebab jangan rasa gah sangat dengan pasangan korang yang macho tu, paling mudah cek hp suami, anak dan saudara lelaki… Kalau ada aplikasi cari pasangan atau chatting yang korang tak leh set history atau cek history atau stalk dalam web macam whatsapp tu… Atau luar pengetahuan korang, sila berdebar dan siasat isinya… Takut nanti dalam tak nak poligami dan dimadukan, korang sebelum kahwin lagi dah dimadukan dengan lelaki…

Semoga kita semua dilindungi.

Bukan nak takutkan tapi realitinya begitu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: