Pantai Eco Park, Kuala Lumpur

🌺Pantai Eco Park. Sini gambar-gambar saja.nak tengok video sila subscribe YouTube Channel:

.

Tempat ni baru siap. Facility dia boleh kira wow sangat untuk status sebagai public park. Dah macam facilities dalam kawasan kondo mewah.

.

Terletak dia area Kerinchi/Pantai Dalam, tempat ni luas sangat. Lanscape dia bagus something fresh bukan macam usual public park design.

.

Paling aku puas hati, kat tasik dia banyak ikan.aku sejenis suka bagi ikan makan roti. Seronok nampak ikan timbul berebut2. Tak macam taman tasik jaya, ikan kat sana tak bnyk and pemalu nak timbul.anak2 bilis ja banyak.tak puas tengok. Tetiba teringat kolam dekat KMJ dulu. Petang2 suka bagi makan roti. Banyakkk sangat.

.

Padang bola sepak dia wow sangat. Selajn dari tu ada:

  • Taman permainan kanak2
  • Taman herba yang menyajikan pelbagai pokok herba seperti bunga kantan, halia, pokok pandan, pokok kedondong, lengkuas dan banyak lagi
  • Ada public toilet
  • Court badminton
  • Court basketball
  • Court volleyball
  • Outdoor gym
  • Jogging track
  • Lakeside
  • Batu2 besar
  • Lanscape air terjun
  • Pokok2 yang cantik dan dijaga baik
  • Pondok2 rehat
  • Kerusi2 batu untuk bersantai
  • Dengar kata ada juga senam robik setiap Ahad pagi, penyertaan percuma je.

.

Hopefully we can sama sama jaga this public park. Jaga kebersihan.yang bawa makanan sila buang sampah dlm tong sampah.dbkl dah sediakan bnyk tong sampah.

Awasi anak2 jangan sampai rosakkan rumput2 yang baru ditanam. Bukan murah semua benda ni

Pelihara lah alam sekitar dan harta benda awam.

.
.
#masakansimpleorangbujang #foodreview #placereview #cafereview #giftreview #portmakanbest #tempatmakanbest #tempatmakansedap #jalanjalancarimakan #misscosmics #masakapaharini #msob #mahn #resepibujang #dapurbujang #bujangtrangtangtang #eh
.
.
Blogsite: https://misscosmics.wordpress.com
.
.
Facebook Page: https://www.facebook.com/MasakanSimpleOrangBujang/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: