Resepi Viral – Crab Rangoon

#CrabRangoon .Mek tak larat nak masak harini. Kebetulan adik mek dtg lepak, bahan pun ada, mek suh dia buatkan . Xde video la ada gmbar je..Sedap weh. Boleh repeat lg bila mek dh sihat nanti..Penangan booster is real. Kalau boleh diputar masa, i wish i made different decisions. .Bahan2 Crab Rangoon250g cream cheese tatura1 packContinue reading “Resepi Viral – Crab Rangoon”

Masak Kencur Ikan Keli

Harini masak kencur ikan keli , rempah ready made from @nasidagangflyhq Sedap wangi. Ni first time makan masak kencur. Rupa nak sama dgn lemak cili api tp kencur ni rasa dia lebih strong. Rempah dia tu, mek rasa next time mek nk buat dgn daging salai…mcm masuk je mek rasa…lidah i laaa ..Masak Kencur IkanContinue reading “Masak Kencur Ikan Keli”