Sekarang Dunia dah Terbalik. Isteri yang Menafkahi Suami.

Perkongsian daripada Facebook Nurul Izzah Zainol: PELIKLAH SAYA Sebelum pergi kerja tadi, salam suami sambil cakap kat dia, "Syg pergi kerja dulu demi mencari sesuap rezeki". Sebenarnya ingin berseloroh walaupun dalam maknanya tu. Suami jawab, "Ok syg, terima kasih." Bukan nak bagitau saya sorang yang keluar kerja tanggung keluarga. Suami saya lagi lah kerja 7... Continue Reading →

Tips Rumahtangga – Kenali Isteri Anda…

Kenali isteri anda .. Akan ada dua jenis isteri bila ada masalah rumah tangga. 1. Pertama, Jenis confront, nangis2, marah2, pi mengamuk (kalau melibatkan org ketiga), pi cerita masalah kat org. Jenis ni memang dia sayang suami dia. Dia kecewa dan cuba selamatkan hubungan. Dia minta bantuan nak selamatkan rumahtangga. Bila org tanya, dia akan... Continue Reading →

Tips Kereta – Coolant System

Hye assalamwallaikum smua...malam ni saya nak review sikit tentang penjagaan dan bagaimana memilih coolant yang bagus untuk engine cooling system korang... Seperti sblm2 kes2 engine overheat adalah di sebab beberapa faktor: 1) Masalah utama adalah tiada coolant dlm engine cooling system.. 2)selalu org nak budget..isi air paip jer dlm radiator...kebanyakan nya beraggapan..sama jer air..sbnrnya tanggapan... Continue Reading →

Self Sabotage

What Is Self-Sabotage? / Apa Itu Sabotaj Diri? Behavior is said to be self-sabotaging when it creates problems in our life and interferes with long-standing goals. Among the most common self-sabotaging behaviors are procrastination, self-medication with drugs or alcohol, comfort eating, and forms of self-injury such as cutting. These acts may seem helpful in the... Continue Reading →

[Tips] Putus Tunang? “Apa Yang Perlu Saya Lakukan?”

Putus tunang boleh saman Ada undang-undang yang diperuntukkan untuk kes2 putus tunang Jadi, orang dah putus kan dengan kita tanpa sebab-sebab yang jelas, maka jangan bersedih jangan meroyan jangan dok viral-viral Langkah pertama, Ketepikan emosi, Langkah kedua, failkan tuntutan saman Jikalau pihak perempuan yang putuskan pertunangan: Lelaki boleh menuntut kembali kesemua belanja yang telah dikeluarkan... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑