Dah Jadi Isteri Orang, Kena Pandai Bawa Diri dan Jaga Nama Baik Suami

Sejak lepas kahwin ni, aku jarang update status bertulis pendek atau panjang..Paling hebat pun aku share artikels ja..Kadang idea tu datang..opinion tu ada...tapi bila tulis, padam...tulis lagi..padam...last2 padam..tak post pun Kalau dulu single, takpa. Ayat2 aku dah la pedas mengundang marah. Kalau dulu orang nak kecam, aku peduli hape...tak jadi kudis pun đŸ˜… Tapi sekarang,... Continue Reading →

Advertisements

2019 — New Year Resolutions / Azam Tahun Baru Seorang Siti

harini sudah tanggal 14hb January 2019 dan aku baru berpeluang untuk bercerita mengenai my New Year Resolutions. usually I don't really celebrate Masihi Calendar events tapi aku anggap ini sebagai timeline sahaja untuk merancang hidup dan boleh track balik sama ada perancangan itu dapat aku laksanaka atau tidak. mudah nak monitor as of my smartphone... Continue Reading →

[Tips] Putus Tunang? “Apa Yang Perlu Saya Lakukan?”

Putus tunang boleh saman Ada undang-undang yang diperuntukkan untuk kes2 putus tunang Jadi, orang dah putus kan dengan kita tanpa sebab-sebab yang jelas, maka jangan bersedih jangan meroyan jangan dok viral-viral Langkah pertama, Ketepikan emosi, Langkah kedua, failkan tuntutan saman Jikalau pihak perempuan yang putuskan pertunangan: Lelaki boleh menuntut kembali kesemua belanja yang telah dikeluarkan... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑