Diceraikan Ustaz Pencetus Ummah Ketika Sedang Hamil, Wanita Ini Redha Suami Nikah Janda Anak Satu

Kes yang berlaku melibatkan PU Abu , bekas isteri nya iaitu Ain Afini dan seorang janda berusia 24 tahun , Hana Azra, buatkan aku nak digging out balik one confession yang aku pernah baca di iiumconfession.com yang aku rasa ada kaitan. Jika tiada kaitan pun kita sama-sama ambil lah pengajaran. Anda semua nilaikan lah sendiri... Continue Reading →

Advertisements

Mengapa Aku Benci Cerita Potato, Egg and Coffee Beans

Ada satu cerita motivasi yang lama disampaikan dari mulut ke mulut dan cerita ini juga banyak digunakan oleh para motivator dalam kelas2 motivasi mereka Unfortunately for me, kisah ni beri negatif memory. Ceritanya macam ni, ada dalam satu kelas motivasi dengan seorang puan nama mende tah, dia buka slide show tunjuk gambar carrot, telur dan... Continue Reading →

[Confession] Natijah Makan Harta Anak Yatim, Kedua Kaki Mak Aku Kena Potong

Firman Allah SWT yang bermaksud: "Dan mereka bertanya lagi kepadamu (wahai Muhammad), mengenai (masalah) anak yatim. Katakanlah: Memperbaiki keadaan anak yatim itu amatlah baiknya dan jika kamu bercampur gaul dengan mereka (maka tidak ada salahnya) kerana mereka itu ialah saudara kamu (yang seagama) dan Allah mengetahui akan orang yang merosakkan (harta benda mereka) daripada orang... Continue Reading →

[Confession] Di Sihir Kerana Cinta Ditolak oleh Ayah

Sumber asal di ambil daripada iium confession Assalamualaikum semua pembaca IIUMC. Saya bahasakan diri saya sebagai Joy je lah ye. Joy seorang perempuan, pertengahan 20 dan baru saja menamatkan pengajian peringkat sarjana. Joy hanya nak kongsikan pengalaman Joy sendiri disihir oleh orang yang Joy tak tahu pun ada hati pada Joy. Dipendekkan cerita, Joy belajar... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑