Mohd Muslim X Siti Hasmah

Advertisements

[MusMuncitMek!] How I Met My Husband

People often ask me on how i met my husband. Well. Skipped that part. Nothing interesting in there just with a single "hai", we become friends in 2016. Now, how do we get into relationship? We have been friends for 2 years. Only in 2018 something big happened to our friendship. I took the first... Continue Reading →

MusMuncitMek! — Part 5 – The Climax

Alhamdulillah, segala puji dan syukur bagi ALLAH swt kerana dengan rahmat dan karunia-NYA maka selamatlah sudah kami berdua ditabalkan menjadi suami dan isteri yang sah mengikut syarak dan undang-undang syariah Islam Malaysia Tanggal 29.12.2018 merupakan tarikh keramat penyatuan dua hati antara saya dan suami. harapan saya, biarlah hubungan kami ini diberkati dan kekal hingga ke... Continue Reading →

Jadilah Pengantin Yang Memuliakan Tetamu, Jangan Biar Jurugambar atau Pak Andam Control Majlis!

Jadilah Pengantin Yang Memuliakan Tetamu, Itu Majlis Kamu, Rumah Ibu Bapamu, Bukan Rumah Jurugambar atau Pak Andam. Jangan Biar Mereka Control Majlis! Jadilah Pengantin yang Memuliakan Tetamu Pada Hari Perkahwinanmu! Pada musim cuti sekolah ini, akan banyaklah jemputan kenduri kendara diterima. Saya mendoakan semua sahabat dan kerabat yang akan berkahwin, diberkati Allah sehingga ke akhirat.... Continue Reading →

[Cinta] MusMuncitMek! — Part 4

Mark the date... 14.10.18 menjadi hari bersejarah dalam hidup ai dimana mulai drp hari ini, ai dah bergelar tunangan orang. tak pernah termimpi akan melalui proses ni sebab sebelum ni macam give up soal jodoh, but now ia dah pun jadi realiti.. Pasangan yang memahami.. Menjadi tunang kepada Encik Muslim amat membahagiakan hati. seorang yang... Continue Reading →

MusMuncitMek! — Part 3

29/9/2018, 1.00am midnight Drive to Penang from Kuala Lumpur, alone, using my white viva. Original plan was to take bus but you know, i am very lazy to carry all my bags and belonging and comfortably drive alone so that I could stop at every places I want. Futhermore, after re calculating all the costs... Continue Reading →

MusMuncitMek! — Part 2

  3/8/2018 -he's coming from penang   4/8/2018 -he's is arriving in Kajang Bus station. pick him up and we having breakfast. send him to his friend house and i head to Nilai to my sis house.   5/8/2018 -he is coming to see my parent in Pahang. so glad that they could mix well.... Continue Reading →

MusMuncitMek! — Part 1

waktu kami berdua bertemu, memang bukan waktu yang terbaik. pasal apa, sorang sangat vulnerable dan tak percaya cinta. bagi aku, kahwin untuk dapat zuriat so aku tak berseorangan yang lagi sorang, selalu ada trust issues. tak percaya perempuan. juga tak percaya pada cinta sejati.bagi dia semua perempuan pandang harta pandang rupa kenal since 2016. tapi... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑