Kek Coklat Moist Paling Sedap, Murah, dan Berbaloi

Dia punya sedap tu...zuuuuuuppp!! Juling mata hitam..tinggal mata putih je.. . . Dgr citer owner ni buat jual niat sedekah. Coklat banyak, lemak, kek lembut tp x manis sgt, ngam betul rasa kat lidah, sprinkle choc rice lagi, teka la harga berapa? . . . . . Rm10? Salahhhhhh Rm7? Salahhhhhh Rm5? Salahhhhhhh . .... Continue Reading →

Kat Mana Nak Makan Tengahari Sedap Kat Jalan Reko?

Harini meks "masak" kat kedai je. Sedap kedai ni lauk tengahari dia....#recommended. #swipeleft . . . Rate: 7/10. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . Mcm2 lauk ada tp x sempat snap pic ramai sgt org tgh beratur nak cedok lauk. Kang x pasal2 meks kena marah 🤭 . . . Check it out their restaurant at @ Mak... Continue Reading →

Gerai Bomboloni Balakong Tepi EcoShop

#minumpetang ala malaysian! . . #blackcoffee #mocha & #bomboloni eh korang jangan judge a book by its cover tau nampak je bomboloni tu comot macam tu tapi rasa sangat heaven😍 wei . . Donut yang lembut. Takda gigi pun boleh makan. Cair di mulut. Inti yang banyak melimpah ruah 😍 ada bnyk flavor tau tp... Continue Reading →

Pantai Eco Park, Kuala Lumpur

🌺Pantai Eco Park. Sini gambar-gambar saja.nak tengok video sila subscribe YouTube Channel: . Tempat ni baru siap. Facility dia boleh kira wow sangat untuk status sebagai public park. Dah macam facilities dalam kawasan kondo mewah. . Terletak dia area Kerinchi/Pantai Dalam, tempat ni luas sangat. Lanscape dia bagus something fresh bukan macam usual public park... Continue Reading →

Facts About Andaman and Nicobar Islands!

The Andaman and Nicobar Islands are one of the most mysterious places on Earth. Unlike other globally popular tropical destinations, most of these islands is completely unexplored. There are about 572 islands and only around 36 of them are inhabited. moreover, access to Nicobar is granted only exclusively for research and survey, so its hard... Continue Reading →

[Food] Thai Food Festival, TESCO Nilai

Ladies Archery, Bandar Seri Putra it held at shoplot. level 1. suitable for beginner. 2 hours class, continued by little tounament, and ended by giving certs to participants. my rate to this place is 3.0/5.0 Coffee Caramel McDonalds - ice cream session new product from Mcdonalds. the taste is good. the coffee taste is so... Continue Reading →

Discover Europe’s Spectacular Charms – Like No Other

  1. The stunning Grand Canyon National Park in North America, one of the great Natural Wonders of The World.   2. Admire the beautiful views of the Canadian Rockies. 3. The marvellous of Machu Pichu, one of the New Seven Wonders of The World. credit to Wikipedia and Google Images and pictures owner.

Siti Goes To Cameron Highlands

Hello there, peace be upon you! Its kinda exciting new year celebration for me to have this short trip to Cameron Highlands, Pahang, with my friend, Salwa. We booked #kisabelhotel at #tanahrata for 3days 2nights for RM190 for 2 people. Very comfy, just a bit small (bilik murah kan), but it provides easy access to... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑