Kek Coklat Moist Paling Sedap, Murah, dan Berbaloi

Dia punya sedap tu...zuuuuuuppp!! Juling mata hitam..tinggal mata putih je.. . . Dgr citer owner ni buat jual niat sedekah. Coklat banyak, lemak, kek lembut tp x manis sgt, ngam betul rasa kat lidah, sprinkle choc rice lagi, teka la harga berapa? . . . . . Rm10? Salahhhhhh Rm7? Salahhhhhh Rm5? Salahhhhhhh . .... Continue Reading →

Kat Mana Nak Makan Tengahari Sedap Kat Jalan Reko?

Harini meks "masak" kat kedai je. Sedap kedai ni lauk tengahari dia....#recommended. #swipeleft . . . Rate: 7/10. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Mcm2 lauk ada tp x sempat snap pic ramai sgt org tgh beratur nak cedok lauk. Kang x pasal2 meks kena marah 🀭 . . . Check it out their restaurant at @ Mak... Continue Reading →

Gerai Bomboloni Balakong Tepi EcoShop

#minumpetang ala malaysian! . . #blackcoffee #mocha & #bomboloni eh korang jangan judge a book by its cover tau nampak je bomboloni tu comot macam tu tapi rasa sangat heaven😍 wei . . Donut yang lembut. Takda gigi pun boleh makan. Cair di mulut. Inti yang banyak melimpah ruah 😍 ada bnyk flavor tau tp... Continue Reading →

[Food] Thai Food Festival, TESCO Nilai

Ladies Archery, Bandar Seri Putra it held at shoplot. level 1. suitable for beginner. 2 hours class, continued by little tounament, and ended by giving certs to participants. my rate to this place is 3.0/5.0 Coffee Caramel McDonalds - ice cream session new product from Mcdonalds. the taste is good. the coffee taste is so... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑