KARI AYAM BANGLADESH | ONE POT CHICKEN CURRY | KARI AYAM LEBUR

KARI BANGLADESH | ONE POT CHICKEN CURRY | KARI AYAM LEBUR ini first time mek buat resepi ni, mek masak claypot kecil je utk dua org, ½ kg ayam, jd rempah2 tu semua mek agak2 je. Nk tgk kuantiti bnyk mana, tgk pic last~~ Mek dh cuba resepi viral ni, ikut cara mek sendiri. MashaAllah,Continue reading “KARI AYAM BANGLADESH | ONE POT CHICKEN CURRY | KARI AYAM LEBUR”

Resepi Gulai Ayam Tersedap Di Alam Semesta!

Ewahhhh tajuk bikin panas… takda la actually tahap kesedapan tu depends pada lidsh dan tekak masing2 punya selera lah ya Plan harini nak masak sambal ayam. Tp cuaca kat luar mendung dr pagi. Lagi 30min nak lunch break, tukar plan. Kita masak gulai ayam. Gu dgn telur asin, sambal tempoyak, ulam dan tahu goreng. ResepiContinue reading “Resepi Gulai Ayam Tersedap Di Alam Semesta!”