[Mortgage] – CARA UBAH PINJAMAN KONVENSIONAL KEPADA PEMBIAYAAN ISLAMIC. — Ikmal Jamil

Kredit kepada: Facebook Ikmal Jamil CARA UBAH PINJAMAN KONVENSIONAL KEPADA PEMBIAYAAN ISLAMIC. Izinkan saya menjawab salah satu komen yang ada di posting saya. Saya tepek sekali sekali komen kawan saya tu. Secara ringkasnya, sahabat kita ini bertanyakan beberapa soalan seperti di bawah ini: >SOALAN 1: Macam mana nak ubah pinjaman perumahan non-Islamic (conventional) kepada pembiayaan... Continue Reading →

Kek Coklat Moist Paling Sedap, Murah, dan Berbaloi

Dia punya sedap tu...zuuuuuuppp!! Juling mata hitam..tinggal mata putih je.. . . Dgr citer owner ni buat jual niat sedekah. Coklat banyak, lemak, kek lembut tp x manis sgt, ngam betul rasa kat lidah, sprinkle choc rice lagi, teka la harga berapa? . . . . . Rm10? Salahhhhhh Rm7? Salahhhhhh Rm5? Salahhhhhhh . .... Continue Reading →

Kat Mana Nak Makan Tengahari Sedap Kat Jalan Reko?

Harini meks "masak" kat kedai je. Sedap kedai ni lauk tengahari dia....#recommended. #swipeleft . . . Rate: 7/10. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Mcm2 lauk ada tp x sempat snap pic ramai sgt org tgh beratur nak cedok lauk. Kang x pasal2 meks kena marah 🀭 . . . Check it out their restaurant at @ Mak... Continue Reading →

Gerai Bomboloni Balakong Tepi EcoShop

#minumpetang ala malaysian! . . #blackcoffee #mocha & #bomboloni eh korang jangan judge a book by its cover tau nampak je bomboloni tu comot macam tu tapi rasa sangat heaven😍 wei . . Donut yang lembut. Takda gigi pun boleh makan. Cair di mulut. Inti yang banyak melimpah ruah 😍 ada bnyk flavor tau tp... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑