[Mortgage] – CARA UBAH PINJAMAN KONVENSIONAL KEPADA PEMBIAYAAN ISLAMIC. — Ikmal Jamil

Kredit kepada: Facebook Ikmal Jamil CARA UBAH PINJAMAN KONVENSIONAL KEPADA PEMBIAYAAN ISLAMIC. Izinkan saya menjawab salah satu komen yang ada di posting saya. Saya tepek sekali sekali komen kawan saya tu. Secara ringkasnya, sahabat kita ini bertanyakan beberapa soalan seperti di bawah ini: >SOALAN 1: Macam mana nak ubah pinjaman perumahan non-Islamic (conventional) kepada pembiayaan... Continue Reading →

Kau ingat kau banyak rumah, boleh perlekeh org lain? Ni nak sampaikan pesan, neraka kirim salam..

"Kau asal cuti bukan main melancong sana sini. Makan mahal-mahal, berhabis duit sakan apa yang disimpan. Kereta tak nak kalah. Gaya hidup nak mewah. Tapi rumah tak beli-beli juga. Ada satu pun kongsi nama. Aku walau pakai Myvi second hand, walau tak melancong ke sana sini, walau tak makan yang mahal-mahal, tapi rumah dah tiga.... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑