Kek Coklat Moist Paling Sedap, Murah, dan Berbaloi

Dia punya sedap tu…zuuuuuuppp!! Juling mata hitam..tinggal mata putih je..
.
.
Dgr citer owner ni buat jual niat sedekah. Coklat banyak, lemak, kek lembut tp x manis sgt, ngam betul rasa kat lidah, sprinkle choc rice lagi, teka la harga berapa?
.
.
.
.
.
Rm10? Salahhhhhh
Rm7? Salahhhhhh
Rm5? Salahhhhhhh
.
.
.
Eh betul ke ada lg org jual kek coklat moist camni bawah lima ringgit?
.
.
Ada u ols. Harga dia cuma rm2.50 je. Apeee??!!!!! Ye, korg x silap baca. MEMANG RM2.50 SAHAJA. TUNAI.
.
.
.
selain kek coklat, acik ni ada jual jugak kek red velvet rm2.50 dan lemon cheese rm3.00
.
.
.
Malas cakap bnyk, mana2 yg guna lrt tu ce singgah kat lrt stesen universiti, landmark, #klgatewaymall , acik ni meniaga lorong sidewalk depan #vistaangkasa apartment. Another landmark, bersebelahan #federalhighway yg selalu jammmed tuhhhh
.
.
.
Hari apa dia cuti x igt. Xtnya la plak. G la usha sendiri.confirm x tipu confirm x nyesal korg mesti borong lebih dr 3 bekas punya! Dan mesti nak repeat skli rasa nak lagi..
.
.
Utk acik, post ni sy ikhlas nak siarkan mcm mana acik ikhlas meniaga harga zaman jepun camni. Semoga makcik sentiasa sihat dan murah rezeki.
.
.
#kekcoklatsedap #kekcoklatviral #kekcoklatmoist @vista angkasa apartment, jalan kerinchi, kuala lumpur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: