Sardin Sambal Pedas Masak Petai

hmm.. panjang nama resipi ni because the truth is I don't know its name. it is new recipe invented by me by depending 100% on my taste buds. i dont know about you, but i love this sooooooo much. it is very tasty served with hot rice and scramble egg and soy sauce. it will... Continue Reading →

Advertisements

Ucapan Raya Cik Siti 2017

Masih belum habis cerita raya 2017 hehe. tahun ni even tak dapat sambut kat kampung, dpt juga ucapan2 raya dr kawan2. ni nak kongsi yg special sikit (bukan boifren) special sbb dtg dari jauh ni   ini Imad. daripada Turki. such a good and handsome boy. selalu share gambar dia and his mom n sister.... Continue Reading →

Aku, dan Wedding Cake

Haritu sembang2 kat kedai pasal kawen. Tuan kedai ngn tukang masak pun join skli. Pakat tembak2 sape nak kawen dlu. Tiba2 aku cakap.... "Aku kawen xnk buat meriah2, doa slmt cukup, takde pelamin takpe janji kek mesti banyak...kek dua tingkat tu nak 30 bijik" Semua terbeliak mata..😱😱😱.."ko nak buat apa kek banyak2? Kata xnk grand... Continue Reading →

WordPress.com.

Up ↑