Gerai Bomboloni Balakong Tepi EcoShop

#minumpetang ala malaysian!
.
.
#blackcoffee #mocha & #bomboloni eh korang jangan judge a book by its cover tau nampak je bomboloni tu comot macam tu tapi rasa sangat heaven😍 wei
.
.
Donut yang lembut. Takda gigi pun boleh makan. Cair di mulut. Inti yang banyak melimpah ruah 😍 ada bnyk flavor tau tp meks beli yg original lemon, red velvet choc and original nutella
.
.
Taknak cakap banyak la kalau korang nak try, brader ni bukak stall tepi eco shop balakong bole p try rasa sendiri ada bnyk lg flavors, pandan lah, strawberry lah, jagung lah, rambang mate wei..🤭🤭
.
.
.
Korg klik je kat location tu nanti jumpa la.. kalau lambat, habis!
.
.
.
.
.
.
.
.
#asianfood #asiancuisine #foodie #foodporn #foodblogger #delicious #foodofinsta #syukurselalu #misscosmicswordpress #instafood #instafoodie #homecook #homecooking #jjcm #kajangfoodie #kajangeateries #bangifoodie #bangieateries #foodhunter #foodhunting #obsessedwithfood #realfood #alhamdulillah #syukur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: