Rayani Air Open Interview

I don’t know whats wrong with graduates these days. They had the certificates but they had no brain. Serious no manner.

Awk dtg syarikat org cari rezeki, then bila awk susah2 dtg is that means syarikat tu WAJIB ambik adk2? Masa interview dah tunjuk perangai sampah, who wants to hire you?

Hire means they will pays you sums of money. Diorg x ikat kontrak la dgn tok nenek korang yg mana bila korg dh grad dan korang dtg interview dan syarikat tu wajib ambik korg.

Siap belagak cakap “braces I ni 10k okay kau mampu??” Ya ampunn..urut dada ngucap bnyk2 ak baca komen2 bdk2 ni…whats wrong with you guys ek? Apa yg korg blajo kat U dulu?? Fyi, itu baru sikit dik…bnyk lagi company yg bnyk ragam..but whatt?? At the end it is still their company… Nak makan gaji buat cara nak makan gaji, kalau x pegi join MLM hanat sana tu…

Meluat plak duhhhhhh

http://pixelperfext.blogspot.com/2016/03/buang-masa-pergi-interview-rayani-air.html?m=1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: